top of page

Group

Public·77 members

(TRANSMETIM>>>>) Kosova Zvicra drejtpërdrejt 9 shtator 2023

6 pri 2022 — Kjo marrëveshje parashikon marrjen e dëshmive, komunikimin e drejtpërdrejtë në mes të organeve tona gjyqësore themelimin e grupeve te ...

Kurti akuzoi kryetarin e deritanishëm të Kuvendit të Kosovës për bllokimin e ndryshimit të ligjit që do të mundësonte votimin në përfaqësi diplomatike. «E dinë ata përse nuk lejojnë kuti të votimit nëpër ambasada. E dinë ata se çka do të ketë në ato kuti», tha Kurti. Sidoqoftë, dhjetëra djem e vajza, të gjithë simpatizantë të VV-së, këto ditë po angazhohen vullnetarisht për t’iu ndihmuar bashkatdhetarëve që të regjistrohen për të marrë pjesë në zgjedhje në Kosovë. Vetëm të shtunën, sipas organizatorëve të tubimit, u regjistruan qindra persona. Ekziston edhe një mundësi tjetër për të marrë pjesë në zgjedhje: fluturimi në Kosovë më 5 apo 6 tetor. Për sall 250 franga. Afishe me këtë ofertë qëndronin të ngjitura në shumë pjesë të sallës ku u mbajt tubimi me Kurtin dhe Wermuth në Aarau. Fjalia qendrore e mbrëmjes – e thënë nga Albin Kurti – ishte mbase kjo: «Kosova nuk e mbijeton edhe një qeveri të kriminalizuar, na ndihmoni ta çlirojmë vendin.

Lajme Përfaqësuesja 30/07/23 @ 12:04. TRANSMETIMI ONLINE DREJTPËRDREJTË. Direkt online: Zvicra-Kosova. FBK

Me njerëz që nuk frikësohen nga partitë e poshtërsive, sepse secili ka një vend të sigurt pune në Zvicër – një vend me demokraci dhe institucione funksionale, me sundim të ligjit, me ekonomi që rritet çdo vit, saqë ka intelektualë zviceranë që kur pyetën se cili është problemi më i madh i Zvicrës, ata thonë: «Paraja». Në këtë vend ka paturpësisht shumë para, saqë nganjëherë duket se edhe lopët i kanë kambanat prej ari. Në këtë vend jetojnë shqiptarët me rrogat më të larta në botë.

[[HD LIVE-]] Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 16 orë më parë — [FUTBOLLI<] Partizani Tirana Egnatia transmetim i [FUTBOLLI<] Partizani Tirana Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 30 janar Group A

[SOT>>] Kosova Zvicra drejtpërdrejt 9 shtator 2023 [SOT>>] Kosova Zvicra drejtpërdrejt 9 shtator 2023 Përkundrazi, Kosova ka për Zvicrën një rëndësi të drejtpërdrejtë për faktin se dhjetë për qind

LIVE: Prishtina gati për ndeshjen e veçantë Kosovë-Zvicër Prishtina është bërë gati për ndeshjen e futbollit mes Kosovës dhe Zvicrës, e vlefshme për kualifikimet për “Euro 2024”. Përballja e veçantë, ku

Në fjalën e tij Cédric Wermuth përkujtoi se jo përherë Zvicra ka qenë një demokraci e mirëfilltë. Në vitin 1946 qytetarët e angazhuar ndërmorën iniciativën për kthim te demokracia e drejtpërdrejtë. Më 11 shtator 1949 u mbajt referendumi dhe 50, 7 për qind e pjesëmarrësve kërkuan kthimin te demokracia e drejtpërdrejtë. Kështu qeverisë iu morën kompetencat për të sunduar pa i dhënë shansin popullit të thotë mendimin e vet. Wermuth apeloi që edhe shqiptarët të angazhohen sa më shumë në jetën publike të Zvicrës, sepse «ju jeni pjesë e identitetit të Zvicrës, faleminderit që e keni bërë Zvicrën më shumëngjyrëshe dhe më të mirë, jo vetëm në futboll.

Albin Kurti para bashkatdhetarëve në Zvicër: Kosova nuk e mbijeton edhe një qeveri të kriminalizuar, na ndihmoni ta çlirojmë vendinLexo Enver Robellin Një debat mes Albin Kurtit dhe politikanit socialdemokrat zviceran Cédric Wermuth u shndërrua në një tubim me emocione shpërthyese të mbi 500 shqiptarëve në përkrahje të Lëvizjes Vetëvendosje dhe ndërrimit të madh të pushtetit në Kosovë. Në fund të këtij aktiviteti dëshira e vetme e qindra pjesëmarrësve ishte «një selfie» me Kurtin, të cilin ndokush nga përkrahësit e zjarrtë mund ta ketë ngatërruar me yllin e popmuzikës, Rita Orën. E Diel 8 Shtator 2019, 14:30 TiranaPost Aarau është kryeqyteti i kantonit Aargau.

Banorët e Aargaut janë si të thuash «shacat» e Zvicrës. Në kryeqytetin e kantonit Aargau erdhi të shtunën kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti. Në Kosovë zgjedhjet parlamentare do të mbahen më 6 tetor. Në Zvicër zgjedhjet parlamentare do të mbahen më 20 tetor. Albin Kurti dëshiron të bëhet kryeministër.

Ejani votoni. Ejani si për dasmë të djalit apo vajzës». Ky ishte më shumë se një tubim politik. Një tubim me një atmosferë të elektrizuar me njerëz të revoltuar. Në një sallë ku revolta mund të prekej me dorë. Me njerëz që duan me çdo kusht ndryshim të pushtetit në Kosovë. Me njerëz që janë ngopur me përralla të pushtetit. Me hajnitë dhe dredhitë. Me poshtërsitë dhe papërgjegjësitë. Me njerëz që krerët e institucioneve i shohin vetëm si vjedhës të pandëshkuar.

Zvicra i ka vetëm 7 ministra. President nuk ka. Çdo vit një ministër ushtron edhe detyrën e presidentit. Kurti dhe Wermuth gjenden në fushatë elektorale. Kur vendosën të takohen me shqiptarë (kryesisht përkrahës të Vetëvendosjes) ata e dinin: nuk kemi asgjë për të humbur, vetëm mund të fitojmë: Kurti përkrahjen e njerëzve të diasporës në zgjedhjet parlamentare në Kosovë më 6 tetor, Wermuth ndonjë votë të shqiptaro-zviceranëve për t’u zgjedhur deputet më 20 tetor. Duhet thënë: çdo votë e shqiptarëve për politikanin socialdemokrat zviceran Cédric Wermuth është investim i mirë politik. Wermuth është aktiv në grupin parlamentar të miqësisë Kosovë-Zvicër, ai angazhohet për integrimin e shpejtë dhe të gjithanshëm të shqiptarëve në Zvicër, ai kërkon që të hiqen barrierat për marrjen e shtetësisë, ai këmbëngulë që gjithnjë e më shumë të huaj të angazhohen në politikën zvicerane, ai kujton shpesh shokët e tij shqiptarë, me të cilët ka lozur futboll («tepër keq») dhe ka pirë birrën e parë, ai lufton për barazi sociale.

Por gjatë takimit me mbi 500 bashkatdhetarë në Aarau të shtunën në mbrëmje Kurti dukej se kishte ndikim hipnotik mbi masën e njerëzve. Për këtë pak më vonë në këtë tekst. Para se të debatonte me kolegun e tij zviceran, Kurti foli mbi gjendjen në Kosovë, për të cilën ka folur shpesh viteve të fundit. Ajo gjendje mbetet e rëndë, në shumë sfera e pashpresë si pasojë e qeverisjes së keqe, grabitqare. Diaspora, tha Kurti, nuk ka ardhur në Zvicër nga qejfi apo dëshira për luks, jo, ajo është përndjekur nga Serbia, ajo ka ardhur këtu si pasojë e shtypjes. Do të kujdesemi, shtoi Kurti, që ky fakt të bëhet pjesë e kujtesës institucionale.

[[falas=]**] Kosova Zvicra 2022 9 shtator 2023 9 orë më parë 7 orë më parë — 9 orë më parë — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË-) Kosova Zvicra drejtpërdrejt live 9 shtator VISION · Live · ATV LIVE - Drejtpërdrejt ·

Live TV SYRI VISION HD 24/7 - Drejtpërdrejt · TV SYRI VISION · Live · ATV LIVE - Drejtpërdrejt · ATV Live 16/09/2022 Radio ClubFm

(tv drejtpërdrejt-) Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 09 19 orë më parë — Ndeshja Kosovë - Zvicër, luhet të mërkurën në orën 19:30 dhe transmetohet drejtpërdrejt në RTK4. Kjo ndeshje zhvillohet në kuadër të garave

Dita e ndeshjes së madhe, Kosova nikoqire e Zvicrës 5 orë më parë — Përfaqësuesja e Kosovës është sot (e shtunë) nikoqire e Zvicrës në kuadër të ndeshjes kualifikuese për “Euro 2024”. Dardanët i presin

(Transmeto=) Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 19 orë më parë — (Transmeto=) Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 braktisur ose është zhvendosur nga Kosova për shkak të konfliktit dhe nuk

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page